Goede voeding is belangrijk voor gezonde vissen

Diepvries visvoer benadert het beste de natuurlijke voedselbehoefte van uw vissen en is rijk aan vitamines, sporenelementen, koolhydraten en eiwitten. Het vers ingevroren voer bevordert de kleurenpracht en stimuleert het immuunsysteem. De met zorg geselecteerde ingrediënten zijn verzameld in de oorspronkelijke leefomgeving van uw vissen. Diepvries visvoer wordt graag gegeten. Zelfs kieskeurige vissen accepteren dit voer bijzonder snel en uw vis wordt gestimuleerd om te eten en ontwikkelt weer een gezonde eetlust. In tegenstelling tot droogvoer, heeft diepvries voer een goede invloed op de spijsvertering.
Het voer van 3F Frozen Fish Food belast het filter aanzienlijk minder in vergelijking met droge pellets en vlokken en heeft een positief effect op de helderheid van het water. In de diepvries is het voer lang houdbaar zonder voedingswaarden te verliezen. Mits diepgevroren, is het minimaal 2 jaar prima houdbaar

aquarium2-700x500

Voordelen 3F Frozen Fish Food

De voordelen van diepvries visvoer zijn talrijk. Neem bijvoorbeeld de vitamines, vetten en eiwitten in het verse voer. Niet alleen zijn uw dieren dol op dit soort voer, het bevordert ook de kleurenpracht en verhoogt het energie niveau. Het kan zelfs zo zijn dat er nageslacht komt.

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Vers ingevroren
  • Hygiënisch en makkelijk in gebruik
  • Groot aanbod in enkel -en meervoudige soorten voer
  • Lagere filterbelasting t.o.v. droogvoer

3F Frozen Fish Food, the best a fish can eat!