Foodsticks

Met trots presenteren we u onze foodsticks. Enige tijd geleden hebben we onze eigen machine ontwikkeld voor het produceren van deze handige foodsticks. Ons hele assortiment is ook verkrijgbaar in deze stick verpakking. Met de foodstick is het mogelijk om uw vissen uit uw hand te laten eten.

foodstick-packaging

Practisch en hygiënisch: nieuwe verpakking, handig in gebruik

3F Foodsticks zijn verkrijgbaar met 20 in een doosje of 10 in een zakje en elk stickje bevat 5 gram voer. De dosering is hierdoor eenvoudig aan te passen aan de voedselbehoefte van uw vissen. Na het uitnemen van de foodstick(s) uit de verpakking kunnen de overige sticks direct weer terug in de vriezer. Deze wijze van verpakken is, in tegenstelling tot de standaard doordrukverpakking, bovendien zeer hygiënisch; voedselresten met hun vaak sterke visgeur worden immers niet in uw vriezer teruggeplaatst!

  • Hygiënisch en handig in gebruik
  • 20 of 10 foodsticks in een doos of zakje
  • Makkelijk uit te drukken boven aquarium
  • Mogelijk om uit de hand te voeren

3F Frozen Food sticks

1. Makkelijk en hygiënisch; pak de benodigde dosering uit het doosje en plaats de overige foodsticks direct terug in de vriezer.

3F Frozen Food sticks

2. 3F foodsticks zijn makkelijk te openen zonder schaar; duw het bevroren product met duim en wijsvinger uit de stick direct in het aquarium

Hoe de Food Sticks te gebruiken

Kijk eens naar het demonstratie filmpje hiernaast over het voeren met de hand van je tropische vissen. Houd de stick even in het water, stukje uitdrukken en kijk en voel hoe de vissen uit je hand eten.