Bedrijf

Al meer dan 20 jaar produceert 3F Frozen Fish Food diepvries visvoer. Als een van de weinigen in Europa, verzamelen en verwerken wij nog steeds zelf kleine insecten en larven uit de natuurlijke leefomgeving van uw vissen. Al onze producten zijn gemaakt in onze productiefaciliteit in Schijndel in Nederland. We exporteren onze goederen met geconditioneerd transport naar bijna elk land in Europa en een aantal landen daar buiten. Onze klanten, en daarmee uw vissen, komen op de eerste plaats en elke dag proberen we het beste voer voor uw vis te maken!

Waar staan we voor?

Voer van hoge kwaliteit is essentieel voor gezonde vissen. Ons doel is uw vissen het best mogelijke voer te geven, uit hun eigen habitat. Diepvries visvoer is een hoogwaardig product vol natuurlijke vitamines, sporenelementen, koolhydraten en eiwitten. We kopen alleen grondstoffen van betrouwbare leveranciers en alles wordt grondig gereinigd. Op deze manier ontstaat er een puur product, vrij van chemicaliën, goed voor uw vissen.

Clear Water Technology

Clear Water Technology betekent dat we het ecosysteem in uw aquarium niet, of zo min mogelijk, willen verstoren. We bereiken dit door het gebruik van de beste grondstoffen, zeer grondige reiniging en een hygiënische verwerking in onze gecontroleerde productie faciliteit. Ook zijn we steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden en technieken.

VRAGEN? Voor vragen over onze producten, kunt u contact opnemen met 3F Frozen Fish Food. Dit kan per telefoon of per email. T. +31 (0)73 5492307. info@frozenfishfood.nl

3F Frozen Fish Food staat geregistreerd bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit onder EU nummer 7476
We selecteren onze grondstoffen op kwaliteit. De ingrediënten voor het visvoer proberen we altijd zo lokaal mogelijk te verzamelen. Rode Muggenlarven en veel andere kleine insecten komen uit Europa. We hebben prachtige verse Rode Plankton uit Noorwegen. Nederland is een land aan de zee en daardoor hebben we genoeg aanvoer van onder andere verse mosselen, vis, kokkels en garnalen.
In samenwerking met experts ontwikkelen we nieuwe producten. Natuurlijk streven we naar een constant kwaliteits niveau en we laten ons visvoer dan ook met regelmaat controleren in een laboratorium. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en denken graag met u mee.

clear-water-technology